+38 (04744) 3-22-13
Меню

Захист кандидатської дисертації

15 травня 2024 р. в конференц-залі адміністративного корпусу Уманського НУС відбулось розширене засідання спеціалізованої вченої ради Д 74.844.01 із захисту дисертацій за спеціальності 06.01.07. – плодівництво.

Викладач-стажист кафедри загального землеробства Лозінська Анна Сергіївна представила на основний розгляд дисертаційну роботу на тему: «Продуктивність смородини чорної залежно від утримання ґрунту та удобрення в Правобережному Лісостепу України». 

Здобувачка наукового ступеня доповіла про результати досліджень за темою дисертації. Після доповіді, Лозінській А.С. було поставлено низку запитань, на які доповідач дала змістовні відповіді.

Офіційними опонентами дисертаційної роботи були: доктор с.-г.н., професор, головний науковий співробітник Інституту механіки та автоматики агропромислового виробництва НААН України В.Г. Лисянюк та к.с.-г.н., старший дослідник, заступник директора з наукової роботи Інституту садівництва НАН України О.М. Ярещенко.

Після їх виступу слово було надано науковому керівнику доктору с.-г.н., професору П.Г. Копитку, який позитивно охарактеризував здобувачку та її роботу.

Усі члени фахового семінару позитивно оцінили дисертаційну роботу А.С. Лозінської та одноголосно проголосували за присвоєння наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.07 – плодівництво.

Щиро вітаємо Лозінську Анну Сергіївну з важливим науковим досягненням і зичимо подальших професійних та наукових здобутків! 

З найкращими побажаннями колектив кафедри загального землеробства