+38 (04744) 3-22-13
Меню

Вітаємо Вас першокурсники!!!

8 вересня відбулися урочисті заходи з нагоди посвяти у студенти Уманського національного університету садівництва. З вітальним словом до першокурсників звернулась ректор університету Олена Непочатенко, побажавши першокурсникам стати гордістю не лише університету, а й усієї України. Вона зазначила, що університет  відкриває сьогодні широку дорогу до нових знань, у прекрасний світ наукового і творчого пошуку, що студенти мають велику честь вчитися в Уманському національному університеті садівництва, яке  покладає на студентів велику відповідальність наполегливо оволодівати знаннями, шанувати і помножувати наукові традиції та досвід, що їх формували не одне покоління студентів і вчених нашого університету.

Традиційним для даного заходу стало проведення виставки-презентації здобутків кафедр. Саме тут, поглянувши на досягнення величезної університетської родини, де колишуться під подихом вітерцю колоски духмяного збіжжя, переливається іскристими усмішками грайливе вино, ваблять рум’яними боками солодкі короваї та запашні смаколики випічки, впевнено та затишно почуваються наукові підручники, посібники, монографії.  І це лише незначна частина тих скарбів, які цьогорічний відвідувач Дня університету міг споглядати.

Факультет агрономії та кафедра загального землеробства вітає вас, дорогі першокурсники!

Бажаємо вам успішного навчання, наснаги та незабутніх студенських років! У цей нелегкий для нашої держави час надзвичайно важливо проявляти мужність, витримку, єдність та віру в Україну. Мирного неба над головою кожному з нас та Слава Україні!

Борисенко В.В., кандидат с.-г. наук