+38 (04744) 3-22-13
Меню

Викладачі кафедри загального землеробства відвідали День поля від компанії "Лімагрейн"

Викладачі кафедри загального землеробства Уманського НУС 20 вересня 2018 року відвідали день поля в с. Городецьке організований компанію Лімагрейн, яка є європейським лідером на ринку насіння пшениці та кукурудзи силосного напрямку та основним гравцем в селекції соняшнику.

LG – це торгова марка кооперативу Лімагрейн, що спеціалізується на насінні основних польових культур. Як міжнародний кооператив, що заснований та управляється французькими фермерами, Лімагрейн є четвертою за величиною насіннєвою компанією в світі.

Ще один партнер семінару компанія ВІТЕРА УКРАЇНА - це агрохімічна спеціалізована компанія, яка представляє на українському ринку кращих закордонних виробників та через мережу незалежних дилерів забезпечує сільськогосподарських товаровиробників сучасними спеціальними мінеральними добривами, застосування яких гарантує високу якість, врожайність с-г культур та їх окупність.

Компанія є ексклюзивним постачальником в Україну лінійки рідких спеціальних мінеральних добрив, збагачених амінокислотами рослинного походження, виробництва компанії "Atlantica Agricola" (Іспанія) та лінійки водорозчинних добрив для позакореневого підживлення "Нутрівант Плюс", виробництва компанії ICL Fertilizers (Ізраїль). Також компанія надає агрохімічний аналітичний сервіс - проведення аналізів ґрунту, функціональної діагностики с/г культур, рекомендації  щодо систем живлення с/г культур.

Коваль Г.В., викладач кафедри загального землеробства