+38 (04744) 3-22-13
Меню

Виховні години в Zoom

Навчання у закладі вищої освіти передбачає активну взаємодію між науково-педагогічним колективом і студентським загалом. І саме таких принципів організації праці дотримуються на кафедрі загального землеробства Уманського національного університету садівницва.

Карантин карантином, а необхідність живого спілкування та конструктивного діалогу - понад усе. Саме тому викладачами кафедри було проведено виховні години  з використанням сучасних засобів відео-комунікацій Zoom, з кураторськими групами, під час яких обговорено умови й особливості перебігу процесу навчання на відстані, з'ясовано переваги та прогалини в організації самостійної діяльності молоді, означено перспективні напрями роботи на найближчий період.

 

Також проведено інформаційну роботу з питань дотримання студентами карантину, профілактики зараження COVID-19, дотримання санітарно-гігієнічних заходів, що зараз вкрай важливо і необхідно. Тож, завдяки сучасним онлайн технологіям, усі учасники навчального процесу завжди знаходяться не лише у сфері професійного доступу, а й мають можливість спільно створювати власні алгоритми праці на відстані.

 В.В. Борисенко, ст. викладач кафедри загального землеробства, куратор 23-аг групи