+38 (04744) 3-22-13
Меню

Відвідування музею університету

6 вересня студенти 13-аг групи факультету агрономії на своїй першій виховній годині відвідали музей історії університету, який виконує своє первісне призначення – береже історичну пам’ять та популяризує її серед студентської молоді. 

Вперше опинившись у приміщенні музею, вони були вражені багатим наповненням експозиції, її художнім оформленням і історичними пам’ятками. 

У своїй ґрунтовній доповіді, завідувач музею історії О.В. Свистун ознайомила їх з віхами історії створення закладу та сьогоденням.

Адже напередодні посвяти у студенти, яка приурочена до Дня університету вони стали обізнаними у створенні, рості та розвитку обраного ними вищого навчального закладу.

Вони відчули всепоглинаючу гордість від того, що стали часточкою величної історії університету, у якому започаткувалися та успішно розвиваються нині всесвітньо відомі наукові школи в ботаніці, плодівництві, виноградарстві, городництві, насінництві, лісівництві, декоративному садівництві, а випускники закладу примножують його традиції і передають молодому поколінню свої знання і багатий досвід.

Борисенко В.В., старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи