+38 (04744) 3-22-13
Меню

В гостях у ювілярки

Летять роки, змінюється уклад життя, але назавжди в наших серцях і пам'яті залишаються бувші співробітники кафедри загального землеробства. Для нас вони є взірцем самовідданості, наполегливості та людяності.

Цієї погожої осінньої пори 26 жовтня старший лаборант кафедри на заслуженому відпочинку Калабська Любов Миколаївна святкує своє 65-річчя. Із щирими побажаннями, почесною грамотою від профспілкового комітету університету, квітами та цінними подарунками в гості до Любов Миколаївни завітали викладачі кафедри та представники деканату факультету агрономії.

Викладачі кафедри щиросердно привітали заслужену пенсіонерку, активну громадянку і просто прекрасну людину з ювілеєм та побажали міцного здоров’я, миру та довгих років життя.

 Зі свого боку, Любов Миколаївна подякувала гостям за візит і увагу. «Вдячна, що мене пам'ятають. Така увага завжди приємна», – додала іменинниця та поділилась спогадами про прожиті роки, які завжди були осяяні святою вірою в щасливе майбутнє України. Для усіх присутніх спілкування із іменинницею та її рідними виявилось справжнім уроком життєвої мудрості.

Хай же множаться разом із літами добрі справи ювілярки, хай радують успіхами діти та онуки, міцним буде здоров’я і сонячним – кожен прийдешній день!

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства