+38 (04744) 3-22-13
Меню

Участь викладачів кафедри у науково-практичному семінарі «Ефективні технології вирощування сільськогосподарських культур».

30 серпня на базі Уманського національного університету садівництва вп’яте зібрались науковці, агровиробники, фермери на науково-практичний семінар «Ефективні технології вирощування сільськогосподарських культур».

Присутні мали нагоду почути й обговорити теоретичні положення різних тем, серед яких: «Ефективна система захисту кукурудзи, сої та соняшнику», доповідач — Олександр ФЕЩУК, компанія «Хімагромаркетинг» та «Ефективна система живлення соняшнику», доповідач — Русін Олександр, ТОВ «Група компаній "ЯРИЛО"».

Вже традиційно практична частина науково-практичного семінару відбулась на дослідному полі, де учасники заходу змогли оцінити результати застосування на демоділянках засобів захисту, удобрення й висівання зразків насіння від компаній-партнерів. А також поспілкуватися та отримати відповіді на свої питання.

Дякуємо учасникам та організаторам даного заходу, адже в сучасних воєнних умовах, продовольча безпека та економічна ланка в країні відіграють не малу роль на шляху до Перемоги. 

Віталій БОРИСЕНКО, доцент кафедри загального землеробства