+38 (04744) 3-22-13
Меню

Участь кафедри загального землеробства в профорієнтаційній роботі

 На минулому тижні, в рамках чергового туру профорієнтаційної роботи,  кафедра загального землеробства спільними зусиллями із кафедрою менеджменту відвідала школу № 1 у м. Теплик, а також побувала у віддалених селах Удич, Пологи та Велика Мочулка Теплицького району Вінницької області.

В ході спілкування було наголошено на перевагах навчання в Уманському НУС, а також були надані розширені відповіді стосовно умов вступу, навчання та правил проживання в гуртожитках університету. Викладачі розповіли про свої факультети та чому саме запропоновані ними спеціальності варто обрати, про можливості й переваги навчання в університеті, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший напрям, про студентське життя, про перспективи подальшого працевлаштування.

Також викладачі  запросили майбутніх абітурієнтів на «День відкритих дверей» який відбудеться 19-20 квітня 2018 р., де учні зможуть більше дізнатися про університет та здійснити екскурсію по території навчального закладу та відвідати славнозвісний дендрологічний парк „Софіївка”.

Усик С.В., доцент кафедри загального землеробства