+38 (04744) 3-22-13
Меню

Участь дипломників кафедри загального землеробства у Міжнародній агропромисловій виставці «AgroExpo-2019»!

З 25 по 27 вересня працювала найбільша в Україні та одна з найкрупніших агропромислових виставок Європи − Міжнародна агропромислова виставка «AgroExpo-2019», яка проходить в м. Кропивницький, що на Кіровоградщині вже всьоме та вражає своєю масштабністю. Адже за останні роки площа заходу збільшилась у чотири рази і нині становить 125 000 м², а загальна кількість експонентів – близько 600. Про авторитетність виставки свідчить і той факт, що вже у перший день кількість відвідувачів сягнула 14 тисяч.Міжнародна агропромислова виставка «AgroExpo» зарекомендувала себе як найяскравіша подія осені у сфері сільськогосподарського виробництва. Студенти факультету агрономії, дипломники кафедри загального землеробства, тримаючи руку на пульсі сучасності, долучились до  участі у виставці. Вона стала чудовою платформою для поглиблення знань наших студентів. 

 Адже, зважаючи на кількісний і якісний склад учасників, «AgroExpo-2019» дає можливість не лише побачити і порівняти техніку та обладнання більшості вітчизняних, іноземних брендів, а й унікальну можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні для польових випробувань. 

Окрім сучасної аграрної техніки та демонстрації машин в роботі, молодь побачила останні автомобільні новинки, виставку племінних тварин та птиці, відвідала народний Покровський ярмарок та багато іншого.

Віталій Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства