+38 (04744) 3-22-13
Меню

Тренінг «Психологічні основи фінансового успіху»

15 жовтня 2019 року для студентів 23-аг групи факультету агрономії був проведений тренінг «Психологічні основи фінансового успіху». На тренінг була запрошена практичний психолог Уманського НУС Валентина Мазуренко, яка разом із старшим викладачем кафедри загального землеробства Віталієм Борисенком у формі ділової гри зі студентами відпрацьовувала вміння аналізувати і планувати власний бюджет, правильно формулювати фінансові цілі та розвивати корисні підприємницькі навики.

Протягом тренінгу було встановлено, що успішність майбутнього спеціаліста починається з першооснов – вміння усвідомлювати свої власні дії, правильно розподіляти свій час, своєчасно і оптимально приймати рішення та мати активну життєву позицію в цілому. При цьому, найважливішими ресурсами кожного є особисте свідоме ставлення до життя та позитивні життєві установки, які потрібно щоденно удосконалювати, відпрацьовувати та реалізовувати. 

Так, у невимушеній атмосфері тренінгу студенти прийшли до висновку, що знання фінансової грамотності та економічної обізнаності обов’язково вироблять професійні навики успішної людини в майбутньому.

Віталій Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 23-аг групи