+38 (04744) 3-22-13
Меню

Свято спорту і відпочинок на природі!

Студенти-першокурсники факультету агрономії стали активними учасниками свята, присвяченого спорту, здоров’ю та дружбі, яке відзначали в вже традиційно в  Білогрудівському лісі.

Студенти 13-аг групи разом з іншими першокурсниками, брали активну участь у різноманітних спортивних естафетах та виконували цікаві завдання під час конкурсів «Крокодил» «Вгадай пісню», «Найспритніші», «Хто швидше» і багато інших.

Молодим людям було дуже приємно, що вони дружно та весело проводили час разом: розпалили вогнище, приготували смажену картоплю і шашлик. Під час пікніку було згадано чимало веселих історій, хлопці грали на гітарі та всі разом співали веселі пісні, насолоджуючись природою гарного осіннього дня в лісі.  Молодь отримала масу гарних емоцій і приємних вражень. Тож наша студентська родина об’єдналася, стала більшою, сильнішою та дружнішою! Тим паче, що дані спортивні змагання закінчились визначенням кращих із врученням переможцям Кубку декана факультету агрономії.

Дякуємо організаторам за таке чудове свято: деканату факультету агрономії, зокрема - заступнику декана з виховної роботи – Рассадіній Ірині Олександрівні та студентам-членам ради студентського самоврядування.

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи