+38 (04744) 3-22-13
Меню

Спортивні змагання на Кубок декана

Студенти-першокурсники факультету агрономії стали активними учасниками свята, присвяченого спорту, здоров’ю та дружбі, яке відзначали вдруге в Білогрудівському лісі.

Студенти 13-аг групи разом з іншими першокурсниками, брали активну участь у різноманітних спортивних естафетах, змаганнях з футболу, волейболу… Цікаві завдання чекали студентів під час конкурсів «Перетягування линви» «Іжачок», «Хто сильніший» «Найспритніші», «Хто швидше».

 

Молодим людям було дуже приємно, що студенти факультету дружно та   весело проводили час разом: розпалили вогнище, приготували смажену картоплю і шашлик. Під час пікніку було згадано чимало веселих історій, хлопці грали на гітарі та співали веселі пісні, насолоджуючись природою гарного осіннього дня в лісі.  

Молодь отримала масу гарних емоцій і приємних вражень. Тож наша студентська родина об’єдналася, стала більшою, сильнішою та дружнішою! Тим паче, що дані спортивні змагання були присвячені святкуванню 150-річчю від дня заснування факультету агрономії.

Дякуємо організаторам за таке чудове свято: деканату факультету агрономії, зокрема - заступнику декана з виховної роботи – Черно Олені Дмитрівні та студентам-членам ради студентського самоврядування.

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи