+38 (04744) 3-22-13
Меню

Профорієнтаційна робота кафедри

 Профорієнтація та популяризація Уманського НУС, серед учнів випускних класів середніх шкіл, нині стало невід’ємною частиною життя вищого навчального закладу. Саме тому 5 грудня 2018 року кафедра загального землеробства в особі доцента Усика Сергія Васильовича, старшого викладача Борисенка Віталія Володимировича та викладача Коваль Галини Володимирівни відвідала школи м. Гайсин, а також в селах Куна, Чечелівка та Краснопілка Гайсинського району Вінницької області. 

Під час зустрічі із старшокласниками було зауважено про вагомі переваги навчання в Уманському НУС, а також були надані розширені відповіді стосовно умов вступу, навчання та правил проживання в гуртожитках університету.

Викладачі розповіли про перелік спеціальностей та чому саме запропоновані ними напрямки варто обрати, про можливості й переваги навчання в університеті, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший факультет, про студентське життя та про перспективи подальшого працевлаштування. 

Також було запропоновано відвідати сайт університету для більш детального ознайомлення з правилами прийому. Під час агітаційно-роз’яснювальної роботи учні отримали багато цікавої інформації, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії.

 В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства