+38 (04744) 3-22-13
Меню

Поїздка на історичний хокейний матч!

03 вересня  студенти 13-аг і 11 мб-а груп факультету агрономії мали надзвичайну можливість відвідати історичну подію для всього українського хокею – дебютний матч у найпрестижнішому хокейному турнірі Європи – Хокейній лізі чемпіонів, де дійсний чемпіон України хокейний клуб «Донбас» приймав чемпіона Данії команду «Рунгстед».

На льодовій арені панувала неймовірно емоційна та захоплююча атмосфера. Бій барабанів, лазерне шоу, церемонія внесення прапора хокейного клубу та запальні танці задавали емоційний тон. І тут на льодову арену вийшли вони - сильні, кремезні та мужні хокеїсти. Трибуни зірвалися бурхливими оваціями та вигуками на підтримку команд.

Увесь матч хокеїсти тримали вболівальників у напрузі, а глядачі всіляко намагалися їх підтримати та заохотити до перемоги. Довелося всім дуже похвилюватися, а наприкінці гри, особливо серце завмирало в серії буллітів. Неймовірна підтримка вболівальників і витримка хокеїстів, на жаль не увінчалася успіхом і ХК «Донбас» поступився з рахунком 2:3 датським опонентам. 

Для переважної більшості студентів це був їх перший хокейний матч такого рівня. І кожен реально отримав незабутні емоції від професійної гри та неперевершеної атмосфери, що панувала на арені. Крім того, кожен зі студентів отримав на згадку фірмовий шарф і бейсболку ХК «Донбас».

Студенти факультету агрономії Уманського НУС дякують Борису Колеснікову за надану можливість відвідати неймовірно захоплюючий хокейний матч і відчути себе причетними до цієї  важливої події в історії ХК «Донбас».

 Все було неймовірно цікаво й атмосферно!

Борисенко В.В., старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи