+38 (04744) 3-22-13
Меню

Перемога в турнірі з міні-футболу на Кубок ректора УНУС

Цьогоріч 18 травня 2023 року відбулися фінальні зустрічі турніру з міні-футболу на «Кубок Ректора» між збірними студентськими командами факультетів Уманського національного університету садівництва.

Факультет агрономії представляла команда «ВОЛЯ», яка складалася зі студентів 1 і 2 курсів. Протистояння були напруженими та емоційними. Футболісти різних команд продемонстрували хороший рівень гри. Змагання проходили у досить дружній атмосфері, адже такі заходи формують спритність, логічне мислення та командний дух.

В підсумку, у запеклій боротьбі визначились призери і переможець турніру, зокрема: I місце здобула збірна студентська команда факультету «Агрономії». Також слід відмітити, що серед гравців команди в номінації «кращий захисник» відзначений Панченко Ігор 23-аг група.

Варто згадати також і вболівальників нашої команди, які не шкодували енергії, оплесків і підбадьорливих вигуків, щоб підтримати своїх улюбленців.

Вітаємо з перемогою! Нехай ці змагання були складним випробуванням, але перемога стала їх підсумком. Бажаємо багато таких успіхів, нехай вони будуть вдалими, а якщо і будуть даватися важко, то це буде лише досвідом, щоб перемагати все яскравіше і красивіше.

Віталій БОРИСЕНКО, куратор 23-аг групи, старший викладач кафедри загального землеробства