+38 (04744) 3-22-13
Меню

Науково-практичний семінар «День саду Уманського НУС»

Вже традиційно навесні, а саме 15 березня 2019 року Уманський національний університет садівництва, як  провідний заклад вищої освіти у сфері садового господарства України, гостинно зустрічає гостей на  науково-практичному семінарі «ДЕНЬ САДУ УМАНСЬКОГО НУС (СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В ОБРІЗУВАННІ ТА ЗАХИСТІ ПЛОДОВИХ ДЕРЕВ)», який знайомить відвідувачів із власною історією успіху, розповідає про досвід введення нових технологій, а також надає практичні поради з приводу актуальних проблем садівництва.

Представлений семінар зібрав багатьох садоводів, власників фермерських господарств, агрономів, які бажають краще забезпечити якісний захист та підживлення для своїх садів.

Окрім теорії для усіх відвідувачів Дня Саду була проведена цікава практична програма, так званий майстр-клас з обрізування дерев черешні, сливи та груші в інтенсивних насадженнях ПОСП «Уманський тепличний комбінат» і ТОВ “Екопродукт”.

Кафедра загального землеробства також відвідала даний захід, який відмінним чином сприяв спілкуванню та обміну досвідом представників усієї садівничої галузі, досвідчених експертів, науковців та практикуючих консультантів. 

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства