+38 (04744) 3-22-13
Меню

Козацькі забави

 17 жовтня 2018 року до Дня захисника України в  Уманському національному університеті садівництва радою студентського самоврядування були проведені змагання «Козацькі забави».  

Цьогоріч членами команди факультету агрономії «Соколи» стали студенти: Андрій Башлаєв (22-м-а), Сергій  Власенко (32-аг), Ігор Кіяніченко (13-аг), Олександр Рудий (31-а), Богдан Руснак  (23-аг),  Іван Сулима (11-а).

Цікавими були конкурси «Козацька кмітливість», «На випадок тривоги», «Лист до дівчини», «Ситий козаченько», де студенти всіх факультетів продемонстрували  свою ерудицію, спритність, лицарські якості й, безперечно, здоровий апетит.

Нелегкими й напруженими були змагання: «Сильний козаче», «Перетягування линви», «Силачі», де хлопцям на швидкість потрібно було  пересунути автомобіль. 

У результаті напруженої та запеклої боротьби перемогу у цьогорічному конкурсі «Козацькі забави» здобула команда - «Сокіл» – факультет агрономії.

Проректор із науково-педагогічної роботи Михайло Мальований та начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Уманської міської ради Ольга  Ремез вручили студентам Кубок за зайняте І місце у змаганнях, а також вони одержали абонемент в спортивно-оздоровчий клуб «Амарант».

Вітаємо переможців з нагородами, а всіх учасників – з перемогою сили духу над буденністю та завзяття над інертністю та байдужістю!

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи