+38 (04744) 3-22-13
Меню

Козацькі розваги

16 жовтня 2019 р. майже вся величезна університетська родина зібралася задля того, щоб підтримати вправних і кмітливих студентів університету на феєричному розважальному дійстві «Козацькі забави».

Глядачі, що переважно складалися з викладачів і студентської молоді, мала змогу не лише вболівати кожен за свій факультет, а й насолоджуватися перебігом і спогляданням 6 цікавих конкурсів програми. Серед останніх були: представлення куренів (команд), «Сильні руки», «Козацька кмітливість», «Козацька сила», «Кухоль квасу».

Конкурсно-розважальна програма чергувалася з виступами творчих колективів Центру культури та виховання студентів, що давало змогу вельмишановним журі визначитися з оцінюванням конкурсів, а глядачам – насолодитися мистецтвом танцю та пісні.

Тріумфаторами цьогорічних «Козацьких забав» стала команда факультету агрономії „Булави”, до складу якої цьогоріч  ввійшли два представники 23-аг групи: Ігор Кіяніченко та Владислав Прокопченко, наші юнаки вкотре довели, що «козацькому роду нема переводу»!

Вітаємо наших козаків – захисників! Бажаємо незламного духу, мирного неба над головою та здоров’я міцного!

Віталій Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 23-аг групи