+38 (04744) 3-22-13
Меню

Дистанційне засідання кафедри загального землеробства

    На період карантину навчальний процес в  Уманському національному університеті садівництва повністю перейшов у дистанційний режим. Дистанційне навчання – відносно новий освітній досвід, але став необхідним за вимогою часу.

Третього квітня в режимі "online" відбулось засідання кафедри загального землеробства. Не зважаючи на обставини, викладачі  намагаються якнайкраще використати цей час для поліпшення навчальної, методичної, наукової та організаційної роботи.

Всі викладачі кафедри розміщують необхідні матеріали - лекції, завдання для практичних завдань та самостійної роботи, тести для перевірки знань на електронних ресурсах y веб-сервісі Moodle. За потреби викладачі проводять індивідуальні консультації для студентів за допомогою Viber та Skype, тобто усі знаходяться  в постійній взаємодії та на зв'язку із студентами.

Нова форма співпраці та її активне використання колективом кафедри загального землеробства доводить, що адаптація навчального процесу до нових викликів і вимог проходить у позитивному руслі ефективної взаємодії..

В.В. Борисенко, ст. викладач кафедри загального землеробства