+38 (04744) 3-22-13
Меню

175-й день університету!

Ювілей університету – подія неординарна та довгоочікувана. Тому  6 вересня 2019 року  Університетська площа, прикрашена виставкою досягнень кафедр університету, мала нагоду зустріти безліч вдячних пошановувачів і співробітників навчального закладу. Причиною святкування та гарного настрою стала 175 річниця з дня заснування університету. І в рамках цієї знаменної події, святкування якої триває вже цілий тиждень, відбувся ще один традиційний захід – посвята першокурсників у студенти Уманського національного університету садівництва. Професорський склад закладу вищої освіти, студенти, батьки та гості зібралися, щоб запам’ятати мить посвяти та пронести її у серці через все своє життя.

Привітала присутніх зі знаковою подією та вручила студентам символічний «Ключ до знань» ректор університету Олена Непочатенко. 

Одночасно з цим кафедри та структурні підрозділи навчального закладу, презентували свої напрацювання та здобутки у вигляді цікавих виставок й оригінальних композицій, присвяченим 175-річчю рідного університету, які прикрасили територію навколо Університетської площі.

Від світанку милувала Університетську площу колоритними снопами пшениці, українськими вишиваними рушниками, власними науковими та методичними напрацюваннями у вигляді підручників, посібників та зразками насіння бур′янів кафедра загального землеробства. Вкотре всі переконалися: наші колеги вміють об’єднати наукові досягнення, мудрість і навики поколінь з оригінальним задумами.

Також завдяки напруженій праці колектив університету досяг значних результатів, за що гідно оцінений багатьма нагородами.
Урочиста академія у оновленій актовій залі зібрала сьогодні чимало охочих: працівників університету та гостей, колег, випускників, партнерів по науково-практичній діяльності та всіх, хто поважає та з теплом у серці згадує наш навчальний заклад.

Під час нагородження, молоді та талановиті артисти-студенти Уманського НУС, які є учасниками вокальних колективів Центру культури та виховання вокальний ансамбль «Криниченька» та «Краяни», подарували учасникам заходу віночок українських танців та пісень.

Тепер студентський колектив офіційно і традиційно поповнено ще на одне славне покоління студентів, яке сіло за навчальні лави 175 раз і має високу честь навчатися в Уманському національному університеті садівництва. Віримо в вас, адже, ввійшовши в історію, ви станете висококваліфікованими кадрами рідної країни, і ми неодмінно вами пишатимемося.

Зі святом вас, першокурсники! З ювілеєм, рідний університете!

Віталій Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства