+38 (04744) 3-22-13
Меню

Зустріч з майбутніми вступниками

18-19 квітня 2019 року Уманський національний університет садівництва радо зустрічає майбутніх вступників та гостей. В ці дні університет проводить День відкритих дверей. Для абітурієнтів 2019 року з самого ранку проводяться оглядові екскурсії навчальними кабінетами, лабораторіями, науково-методичними центрами, комп’ютерними класами та спортивними залами. 

Факультети демонструють свою матеріально-технічну базу, необхідні умови для проведення лекційних, практичних та лабораторних занять, здійснення наукових досліджень, організації студентського дозвілля.

На факультеті агрономії від представників кафедр: загального землеробства; генетики, селекції рослин та біотехнології; рослинництва та агрохімії і ґрунтознавства школярі та абітурієнти мали можливість почути цікаву для них інформацію щодо  переваг навчання в Уманському НУС, а також були надані розширені відповіді стосовно умов вступу, перелік спеціальностей та чому саме запропоновані ними напрямки варто обрати, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший напрям, про студентське життя та про перспективи подальшого працевлаштування. 

 Віталій Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства