+38 (04744) 3-22-13
Меню

Зустріч-презентація книги «370 днів у камуфляжі (записки артилериста)

12 жовтня 2018 року студенти 13-аг групи відвідали  презентацію книги «370 днів у камуфляжі (записки артилериста) твору, який написаний на основі щоденника автора видання Петра Солтиса – людини, хороброго воїна, солдата Збройних сил України, який пройшов через біль, страждання та боротьбу, окремі моменти короткої оповіді про звичайні будні, які довелося пережити боронячи кордони нашої держави на Сході країни. 

Петро Солтис розповів, як нелегко воїнам повертатися до буденного життя,  які фізичні та психологічні вади переслідують їх удома, як тяжко звикати після пережитого до мирного соціуму, що часто буває байдужим до всього, що відбувається.

Автор закликав усіх присутніх до небайдужості, адже своєю кров’ю поплатилися за рідні землі наші солдати. Тож маємо цінувати сьогодення: не йти війною проти закону, а словами та вчинками, крок за кроком, робити все можливе для прийняття законів проти війни.

Петро Солтис відповів на безліч питань студентів правдиві відповіді якого примушували закохуватись у цю славну людину, яка своє життя хотіла віддати за нас з вами, захищаючи Батьківщину від ворогів.

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи