+38 (04744) 3-22-13
Меню

Свято першокурсників – посвята в студенти!

День університету – це свято першокурсників, адже кожне нове покоління молоді оновлює наш навчальний заклад. І саме тому, попри майже 175-річну історію, Уманський НУС – сучасний і перспективний заклад вищої освіти, з далекоглядними планами та позитивним настроєм. Цього року офіційна посвята студентів у першокурсники відбулася 7 вересня.

Урочистості традиційно розпочалися із святкової ходи студентів на чолі з деканами факультетів та наставниками груп.

Усіх присутніх вітальним словом привітала ректор університету Олена Непочатенко та вручила першокурсникам символічний Ключ до знань, який є символом відкриття майбутніх професій. 

До святкових привітань приєднались також представники місцевої влади. Народний самодіяльний ансамбль танцю «Нивка» виконав для першокурсників і гостей свята хореографічну композицію «Привітальна». Благословення на відмінне навчання та добрі справи студенти отримали від Настоятеля Свято-Троїцького храму отця Олександра. Усі факультети та кафедри представили до огляду університетській спільноті та гостям власні здобутки й напрацювання.

Цей день на все життя залишиться у пам’яті нового покоління студентів Уманського НУС. Прийміть найщиріші вітання та зробіть все щоб вами пишались ваші батьки, викладачі, ваше рідне село чи місто і вся країна. Бережіть і примножуйте кращі традиції та надбання Університету та з гордістю несіть звання студента Уманського національного університету садівництва.

Борисенко В.В., старший викладач кафедри загального землеробства, куратор 13-аг групи