+38 (04744) 3-22-13
Меню

Профорієнтаційна робота

Профорієнтація та популяризація Уманського НУС, серед учнів випускних класів середніх шкіл, нині стало невід’ємною частиною життя вищого навчального закладу. Саме тому й на минулому тижні спільними зусиллями із доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Колотухою С.М. наша кафедра відвідала школи м. Гайсин, а також в селах Гранів, Михайлівка та Краснопілка Гайсинського району Вінницької області. 

Під час зустрічі із школярами було зауважено про вагомі переваги навчання в Уманському НУС, а також були надані розширені відповіді стосовно умов вступу, навчання та правил проживання в гуртожитках університету.

Викладачі розповіли про свої факультети та чому саме запропоновані ними спеціальності варто обрати, про можливості й переваги навчання в університеті, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший напрям, про студентське життя, про перспективи подальшого працевлаштування.

Також викладачі  запросили майбутніх абітурієнтів на «День відкритих дверей» який відбудеться 11-12 жовтня 2018 р., де учні зможуть більше дізнатися про університет та здійснити екскурсію по території навчального закладу та відвідати всесвітньовідомий дендрологічний парк „Софіївка”.

С.В. Усик, доцент кафедри загального землеробства