+38 (04744) 3-22-13
Меню

Попередній розгляд дисертаційної роботи на фаховому семінарі з агробіотехнології та родючості ґрунтів

20 листопада 2018 р. в аудиторії 178 на кафедрі біології  відбулось розширене засідання спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій за спеціальністю 06.01.01 – загальне землеробство і фахового семінару з агробіотехнології та родючості ґрунтів.

Викладач кафедри загального землеробства Коваль Галина Володимирівна представила на попередній розгляд дисертаційну роботу на тему: «Рівень інтенсифікації зяблевого обробітку ґрунту та фітосанітарний стан посівів у короткоротаційній сівозміні Південного Лісостепу України».

Після доповіді Коваль Г.В. про результати досліджень, було поставлено низку запитань, на які доповідач дала змістовні відповіді. 

Рецензентами дисертаційної роботи були: доктор с.-г.н., професор,  П.Г. Копитко та к.с.-г.н., доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства Уманського НУС О.Ю. Стасінєвич.

Після їх виступу слово було надано науковому керівнику доктору с.-г.н., професору В.О. Єщенку, який позитивно охарактеризував здобувачку та її роботу.

 Усі члени фахового семінару позитивно оцінили дисертаційну роботу Г.В. Коваль та одноголосно рекомендували до подання в спеціалізовану вчену раду до захисту зі спеціальності 06.01.01 – загальне землеробство.

Зичимо Галині Володимирівні наукової наснаги та успіхів на основному захисті дисертації!

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства