+38 (04744) 3-22-13
Меню

Ось і пролунав перший дзвоник!

Щороку на День знань, університетська площа наповнюється загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і сповнена нових перемог.  День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя. Батьки проводжають своїх дітей у новий навчальний рік, де їх зустрічають викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія урочиста.

Це свято, завжди залишається в пам'яті кожної людини, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а студентам - до своєї другої домівки – у вузи. 

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

Усім, хто в цей День прийшов до навчального закладу здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

А особливо, нашим дорогим першокурсникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!!!

Борисенко В.В., старший викладач, куратор 13-аг групи