+38 (04744) 3-22-13
Меню

День осені

За народним переказом, Осінь – старша дочка Сонця, вона останньою залишила батьківський дім і стала на Землі четвертою порою року. Посилаючи Осінь на Землю, Сонце сказало їй: «Забирай все моє багатство, віддаю тобі все моє золото. Будь щедрою, і люди полюблять тебе». І Осінь, як ви бачите, виконує наказ Сонця і щороку дарує нам щедрі дарунки полів і садів, чарує нас своїм осіннім золотом. 

Студенти факультету агрономії скористались можливістю та організували виставку під символічною назвою «Дари осені». Особливо активну участь у ній прийняли дипломники кафедри загального землеробства з 12-а, 21-а, 42-аг та 24-ак груп, на чолі з кураторами: Галиною Коваль, Юрієм Накльокою, Андрієм Новаком та Віталієм Борисенком. 

 Представлені композиції були виконані на чудовому, професійному рівні. Молоді люди у повній мірі проявили фантазію, майстерність та креативність у елементах оформлення та естетичного вигляду підготовлених робіт. 

 Хочеться висловити щиру вдячність студентам та викладачам факультету агрономії, які долучились до цього заходу та подарували гостям та всім присутнім, незабутні та позитивні емоції! 

В.В. Борисенко, старший викладач кафедри загального землеробства